click me

Vær med

Du kan sende kommentarer til forslag til Helhedsplan17 ved at benytte formularen nedenfor, hvor du også kan vedhæfte billede, kort og tekst. Du bedes venligst oplyse en emailadresse, da der sendes en kvittering på modtagelse af dit høringssvar. 

Du har også mulighed for at sende dine kommentarer til helhedsplan@jammerbugt.dk eller med posten til Jammerbugt Kommune, Toftevej 43, 9440 Aabybro mrk. "Helhedsplan17".

Hvis du har adressebeskytelse sæt kryds her

Logo
Helhedsplan17
Vær med!
Landzonepraksis

Du er her: Retningslinjer Landzonepraksis Bebyggelse Definitioner vedr. landzonepraksis

Definitioner vedr. landzonepraksis

Udskiftning: nedrivning af eksisterende bolig og genopførelse samme sted eller i en afstand af ca. 20 meter fra den oprindelige placering.

Renovering af en bolig hører ikke ind under begrebet ”udskiftning”, med mindre der efter kommunens vurdering ikke er værdier af betydning i den eksisterende bebyggelse.

Genopførelse: udnyttelse af et grundareal, hvorpå der inden for en periode på 3 år har ligget en bolig.

Hundehold: hundehold på mere end fem voksne hunde med hvalpe over 18 uger er erhvervsmæssigt dyrehold og kræver landzonetilladelse.

Autoophug: hvis en virksomhed eller privatperson på/ ved virksomhedens eller privatpersonens grund ved gentagne inspektioner i forbindelse med miljømyndighedens tilsyn har mere end fem køretøjer stående, der ikke overholder beskrivelsen for bilsalg.