click me

Vær med

Du kan sende kommentarer til forslag til Helhedsplan17 ved at benytte formularen nedenfor, hvor du også kan vedhæfte billede, kort og tekst. Du bedes venligst oplyse en emailadresse, da der sendes en kvittering på modtagelse af dit høringssvar. 

Du har også mulighed for at sende dine kommentarer til helhedsplan@jammerbugt.dk eller med posten til Jammerbugt Kommune, Toftevej 43, 9440 Aabybro mrk. "Helhedsplan17".

Hvis du har adressebeskytelse sæt kryds her

Logo
Helhedsplan17
Vær med!
Kulturhistorie

Du er her: Retningslinjer Kulturhistorie

Kulturhistorie

Kulturarv er spor i landskabet, der afsættes ved menneskers aktiviteter både på landet og i byerne. Den fælles historie, som herved kan aflæses i landskab og i bebyggelser, har betydning for befolkningens tilknytning til Nordjylland og til Jammerbugt Kommune, og det tiltrækker samtidig turister. Der er en forpligtigelse til at sikre kulturhistorien for eftertiden.

Temaet "Kulturhistorie" vil blive revideret ved temarevision i planperioden 2017-2021 - under temaet "Fremtidens landskaber", og teksten i dette kapitel om "Kulturhistrie" og  retningslinjerne er derfor ikke tilrettet.

Jammerbugt Kommune har gennem 2016-2017 deltaget i projektet "Screening af kulturmiljøer" som er udarbejdet af Aarkitektskolen i Aarhus. Se mere her "Screening af kulturmijøer", hvor rapporten om Jammerbugt Kommune findes. Dette arbejde vil indarbejdes i ovenstående revision i den kommende planperiode.