click me

Vær med

Du kan sende kommentarer til forslag til Helhedsplan17 ved at benytte formularen nedenfor, hvor du også kan vedhæfte billede, kort og tekst. Du bedes venligst oplyse en emailadresse, da der sendes en kvittering på modtagelse af dit høringssvar. 

Du har også mulighed for at sende dine kommentarer til helhedsplan@jammerbugt.dk eller med posten til Jammerbugt Kommune, Toftevej 43, 9440 Aabybro mrk. "Helhedsplan17".

Hvis du har adressebeskytelse sæt kryds her

Logo
Helhedsplan17
Vær med!
Retningslinjer

Du er her: Retningslinjer

Retningslinjer

Her findes retningslinjerne for Jammerbugt Kommune. Til retningslinjerne er der knyttet en redegørelse samt i mange tilfælde et kort.

I retningslinjernes redegørelse forklares retningslinjerne nærmere og evt. hvordan, de vil blive administreret. Et forhold kan godt være omfattet af flere retningslinjer på én gang. Retningslinjerne er bindende for kommunens planlægning og administration.

En del af retningslinjerne er revideret med denne Helhedsplan17. Men den anden del som omhandler kulturmiljøer og temaer indenfor kategorien "Det åbne land" vil blive revideret ved en temarevision under titlen "Fremtidens landskaber" i perioden 2017-2021.