click me

Vær med

Du kan sende kommentarer til forslag til Helhedsplan17 ved at benytte formularen nedenfor, hvor du også kan vedhæfte billede, kort og tekst. Du bedes venligst oplyse en emailadresse, da der sendes en kvittering på modtagelse af dit høringssvar. 

Du har også mulighed for at sende dine kommentarer til helhedsplan@jammerbugt.dk eller med posten til Jammerbugt Kommune, Toftevej 43, 9440 Aabybro mrk. "Helhedsplan17".

Hvis du har adressebeskytelse sæt kryds her

Logo
Helhedsplan17
Vær med!
Flere unge får uddannelse

Du er her: Politikker Flere unge får uddannelse

FLERE UNGE FÅR UDDANNELSE

 


LÆRINGSMILJØER FRA SPÆD TIL UNG I TOP

Vi har dygtige fagprofessionelle og gode fysiske rammer inde og ude i alle institutioner og skoler. Det sikrer at sociale kompetencer, trivsel og faglige udfordringer forbereder børn og unge på et foranderligt arbejdsliv med lyst til læring hele livet. Vi vil være kendte for både god trivsel og gode faglige resultater.

 

GØRE BØRN OG UNGE
MENTALT MOBILE

Nysgerrige børn og unge har lyst til at flytte sig og søge udfordringer andre steder. Unge skal selv kunne flytte sig i forhold til fritidsinteresser, fritidsjobs og uddannelse. Unge skal, når de forlader grundskolen, kunne benytte kollektiv trafik.

 

TRYGGE OG SPÆNDENDE UNGEMILJØER

Vi vil gøre det nemt at blive en del af et ungemiljø, uanset om det er inden for læring, musik, rollespil, skatning, surfing, fodbold, ridning, MTB, spejder, skydning, speedway eller noget helt andet. Det helt nære ungemiljø, hvor unge rejser sammen, bor sammen eller dyrker en interesse er værdifuldt. Det kan gøre den vigtige forskel for den enkelte.

 

UNGE FÅR JOBERFARING TIDLIGT

Det skal være nemt for arbejdspladser at etablere et ungejob, et praktikforløb, fritidsjob, en elevplads mv. Som ung skal du prøve forskellige typer jobs, hvor du både skal bruge hænder og hoved. På den måde skaber vi hele unge mennesker med selvværd og selvtillid, drømme og håb.

 

LOKALE UDDANNELSER

Det skal være let at starte på en ungdomsuddannelse. Det skal være nemt at starte på en uddannelse og lettere at gennemføre denne.

 

TÆT SAMARBEJDE OM DEN ENKELTE

Vi vil samarbejde internt om de unges særlige udfordringer. Vi vil være gode til at dele data og informationer om børn og unge på tværs - og med andre.