click me

Vær med

Du kan sende kommentarer til forslag til Helhedsplan17 ved at benytte formularen nedenfor, hvor du også kan vedhæfte billede, kort og tekst. Du bedes venligst oplyse en emailadresse, da der sendes en kvittering på modtagelse af dit høringssvar. 

Du har også mulighed for at sende dine kommentarer til helhedsplan@jammerbugt.dk eller med posten til Jammerbugt Kommune, Toftevej 43, 9440 Aabybro mrk. "Helhedsplan17".

Hvis du har adressebeskytelse sæt kryds her

Logo
Helhedsplan17
Vær med!
Redegørelse

Du er her: Forside Redegørelse Dialog

Dialog

Processen med ændring af helhedsplanen begyndte med to borgermøder på hhv. Brovst og Pandrup Skole, hvor ca. 150 deltagere drøftede nye indsatser og handlinger, som Helhedsplan17 skal skabe rammer for. Det blev debatteret, hvordan vi bedst indretter og tilpasser strukturer, så ressourcer udnyttes bedst muligt.

I idéfasen fra marts til april 2017 er modtaget en lang række ideer med forslag til indhold af Helhedsplan17. De enkelte ideerne til ændringsforslag til helhedsplanen er undersøgt og kommenteret i en hvidbog, se nedenfor, hvor ændringer i forhold til Helhedsplan13 også er beskrevet. Mange af ændringerne fremgår også af afsnittet om miljørapport.

pdf Hvidbog17.pdf (669.3 KB)