click me

Vær med

Du kan sende kommentarer til forslag til Helhedsplan17 ved at benytte formularen nedenfor, hvor du også kan vedhæfte billede, kort og tekst. Du bedes venligst oplyse en emailadresse, da der sendes en kvittering på modtagelse af dit høringssvar. 

Du har også mulighed for at sende dine kommentarer til helhedsplan@jammerbugt.dk eller med posten til Jammerbugt Kommune, Toftevej 43, 9440 Aabybro mrk. "Helhedsplan17".

Hvis du har adressebeskytelse sæt kryds her

Logo
Helhedsplan17
Vær med!
Forside

Du er her: Forside Brug af kort

Brug af kort

På nogle af siderne i Helhedsplanen har du mulighed for at søge informationer frem via et kortværk i øverste højre hjørne. Du kan zoome ud og ind i kortet ved at bruge "-" og "+"- knapperne, som du finder i kortvinduets øverste venstre hjørne. Hvis du ønsker at flytte på kortudsnittet, kan du ved at holde venstre museknap nede samtid med, at du flytter på musen. Der vil fremkomme et ikon med pile i fire retninger.


I bjælken lige over kortvinduet ligger en række funktioner Signatur, Find og Stort kort. Hvis du trykker på Signatur får du en boks op, som forklarer hvad symboler og streger på kortet betyder. Signaturboksen kan du lukke på det lille x. Trykker du på Find får du mulighed for at søge på din adresse eller område. Hvis du trykker på Stort kort åbnes et nyt vindue med et større kort, som kan lukkes igen på x.

 

I højre side af nogle kort er en lille blå "+"-knap. Den kan bruges, hvis du gerne vil skifte baggrundskort. Prøv dig frem, hvad du synes bedst om. Har du problemer er du velkommen til at kontakte Team Plan.

 

Rigtig god fornøjelse

Interne links

Eksterne links

Eksempel på kort

WMS/WFS-server